3/24/2014

Hiljaiseloa

Viimeiset pari viikkoa on mennyt aikalailla hiljaiselon merkeissä. Viimeiset viikot harjoittelussa veti aikalailla kaikki voimat ja iltaisin piti vielä tsempata oikean työni parissa. Viikonloppu meni sitten "työmatkalla" joten aikaa kotona olemiseen ei ole oikeastaan ollut ollenkaan. Nyt on kuitenkin rankka harjoittelu jo takana ja muissakin töissä on hieman hiljaisempaa aikaa. Niinpä minulle irtosi aikaa piipahtaa myös täällä!

Aamulla tarkoituksenani oli nukkua pidempään, mutta se, että olen herännyt 10 viikkoa putkeen joka aamu seitsemän aikaan, veroitti suunnitelmiani. Lisäksi kello kahdeksan työmiehet päättivät aloittaa seinän takana poraamisen, oli pitkät unet sitten jo mennyttä! Mutta miten ihanaa onkaan aloittaa aamu ihan kaikessa rauhassa, yksin. Toinen kuppi kahvia jo menossa, eikä minnekään kiire. Ihana tunne. Tarkoituksena olisi käydä pienellä lenkillä ennen töihin suuntaamista. Ulkona kun paistaa sopivasti aurinko!

Tämän päivän suunnitelmissa olisi sitten myös hieman kynsien laittoa keväisin värein. Kynnet on jäänet taas ihan vaille huomiota, kiireen keskellä on priorisoitava niihin oikeasti tärkeisiin asioihin. ;) Kevät fiilis on alkanut selvästi hiipiä jo rintaan ja mieli onkin aika kirkas. Rankasta syksystä ja talvesta on selvitty! Huomenna suuntaan takaisin koulun penkille, mikä sekin on omalla tavallaan aika kiva ajatus, ainakin vielä. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa kun kommentoit! :)