11/27/2012

Kartell

Yksi enhdoton kotimme sisustussuosikki on Kartellin Bourgie. Bongasin sen aikoinaan jostain sisustuslehdestä ja pitkän ihastelun jälkeen päätimme satsata siihen. Se on valaissut kotiamme jo yli kahden vuoden ajan, emmekä ole olleet missään vaiheessa kyllästyneitä siihen. Jaksan päivittäin ihastella valaisimen kauneutta. Mikä parasta, poikaystävänikin jaksaa aina mainita kuinka paljon hän valaisimesta tykkää. Nappivalinta sanoisin. :)


Bourgie vielä "vanhalla" paikallaan, sivupöydällä.

Valaisin näyttää kauniilta niin hämärässä kuin kirkaassa päivänvalossa.


Borgien lisäksi olohuoneen katossa roikkuu Kartellin Gè valaisin. Sen hankimme reilu vuosi sitten. Sen kiinnitys tuotti hieman päänvaivaa, ei ollut ihan helpoimmasta päästä!Varsinkin näin pimeänä vuodenaikana valaistuksen tärkeys korostuu. Onneksi kuukauden päästä päivät alkavat taas pidentyä! :)

4 kommenttia:

 1. Tuollaiset hankinnat ovat kyllä parhaita, joita ihastelee tyytyväisenä vielä vuosienkin päästä! :) Kumpa osaisikin aina tehdä yhtä hyviä ostoksia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin kyllä on, niistä tulee niin hyvä mieli! :) Nyt "vanhemmiten" huomaan tekeväni ihan eritavalla ostopäätöksiäni. Pohdin ja mietin, että onko hankinta oikeasti järkevä ja monikäyttöinen, varsinkin jos on kyse hintavammasta hankinnasta. Välillä tietty tulee tehtyä hutejakin. ;)

   Poista
 2. Tuo on kyllä upea tuo lamppu ja tosiaan hyvä sijoitus..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja todellakin, hyvä sijoitus myös. :)

   Poista

Ihanaa kun kommentoit! :)