9/08/2014

Aamun mahtavuus

Uusi viikkon ja täysin uudet tuulet. Tänään pärähti viimeinen viikko vanhassa kodissa eli kyseessä on  jo aika kauan odotettu muuttoviikko! Edellinen viikko meni kaikenlaisen säädön merkeissä ja lopulta viikko ei ehkä ollut mikään parhaista. Oli kolaria, asuntoasioiden hoitamista, kaikelaisten papereiden toimittamista ja stressin johdosta olevaa huonoa fiilistä. Uuden viikon alkaessa voi ottaa erilaisen asenteen ja startin, joten ei ne maanantait nyt niin kauheita ole! ;) 

Olen ehdottomasti aamuihmisiä, rakastan rauhallisia kotiaamuja, aikaisia brunsseja keskellä arkiviikkoa, aamutreenejä ja aamuluentoja. Taidan olla aamusta energisimmilläni ja usein saan aamusta eniten aikaan, iltapäivisin olen useimmiten jo aika levoton.
Opiskelijana on se hyvä puoli, että vapaita aamuja saattaa olla ihan keskellä viikkoa. Myös työni on iltapainoitteista, joten vain viikonloppuaamuisin olen töissä. Muuten olen sitten iltapäivisin tai iltaisin, noin niinkuin arkena. Tällä hetkellä vakiona on se, että sunnuntaisin herään jo kuuden jälkeen, sillä työni alkaa jo 7.30. Se hyvä puoli siinä on, että ennen puoltapäivää olen jo takaisin kotona ja sunnuntaipäivät saan ihan vain relata!

Tänään heräsin jo ajoissa, sillä normitöissäkäyvä poikaystäväni lähti kahdeksan jälkeen. Torkutin vielä hetken, kunnes lopulta nousin ylös. Aamutoimeni alkaa aina samalla kaavalla, ensin hipsin laittamaan kahvin tippumaan. :)Aamupalahetki on yksi päivän lempihetkistäni. Usein varaan sen syömiseen ja laittoon ainakin puolituntia. Vapaina aamuina siihen saattaa hujahtaa helposti tunti ellei kaksikin. Ihanaa omaa aikaa, jota ei sitten arjen keskellä kuitenkaan niin paljon ole. Välillä mietin, että mitä se sitten on kun on lapset ja kaikenlaiset muut velvoitteet? Oma aika kun on kuitenkin itsellekin niin tärkeää.

Uuden viikon aloittaminen tuntuu vielä paremmalta kun on eilen vetänyt erittäin tehokkaan treenin ja samalla nauttinut upeasta säästä! Eilisessä auringonpaisteessa oli mielettömän hyvä juosta pitkin Lauttasaaren rantoja. Vedettiin yhdessä  kunnon lenkki, jonka päälle pysähdyttiin Kasinonrantaan tekemään tehokasta kuntopiiriä. Tsempattiin toinen toisiamme viimeiseen liikkeeseen asti ja olo oli tehdyn treenin jälkeen niin hyvä! Tuli ainakin karistettua nihkeän viikon fiilikset ja nautittua toistemme seurasta ja samalla otettua kaikki hyöty irti vielä niin kesäisestä säästä. Eipä ollut enää muuttostressistä tietoakaan kun hölkkäilimme takaisin kotiin.  Uutta boostia antoi myös värikkäät treenishortsini, ne nappasin mukaan samana päivänä lähimmästä Intresportista.

Ehkä se on se keskeneräisyys mikä tällä hetkellä on eniten ahdistanut, mutta onneksi on jäljellä enää muutama yö ja muutamat käytännönasiat mitkä pitää ennen muuttoa hoitaa. Sitten voikin nauttia täysillä uudesta kodista ja sen laittamisesta. Uuden kodin laittamisessa ja suunnittelussa on vain sitä jotain. Rakastan haaveilemista ja suunnittelua. Ei enää kauaa kun pääsen sisustamisen kimppuun!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa kun kommentoit! :)