10/26/2012

Herkku


Lempiherkkuihini lukeutuu ehdottomasti suussasulavat macaronsit. Suklaa ja toffee ovat parhaimpia, mutta muutkin maut menevät oikein hyvin. :) Olen muutamaan otteeseen pyytänyt Ranskassa vierailevia tuttuja (milloin ystävää tai vanhempia) tuomaan minulle muutaman macaronsin.

Nautin herkkuni usein kahvin seurana. Laten kanssa mieluiten.

Viime talvena sain laatikollisen lempiherkkujani. Laatikossa taisi olla ainakin n.20 macaronsia. Yhden niistä söi poikaystäväni ja loput menivät minun suuhuni. :D



Joskus kuljetuksissa voi esiintyä ongelmia ja niille käy näin:


Mutta onneksi maku pysyy vaikka ulkomuoto kärsisikin. Nämä viimeisessä kuvassa olevat sain siis tällä viikolla äidiltäni ja siskoltani, he onnekkaat viettivät pidennettyä viikonloppua Pariisissa.

9 kommenttia:

  1. Blogisi vaikuttaa tosi kivalta, hauskaa nähdä miten se kehittyy :) Ja macaronsit on kyllä niiin mmmmmm!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos kovasti. :) Ja tosiaan, macaronsit ovat kyllä niin namnammm että!

      Poista
  2. Cittareihin on tullut pakastealtaaseen Pirkka Macaronseja. Aitoja ranskalaisia en ole koskaan maistanut, mutta kyllä nuo Pirkan versiotkin maistui!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Enpäs ole törmännyt vaikka cittarissa usein asioinkin! Pitääpä ehdottomasti testata joku kerta. :) Kiitos siis vinkistä! Aina kun ei ole noita "aitoja" versioita saatavilla.

      Poista
  3. Oih miten herkullisia kuvia!! Mä rakastan myös macaronseja! Suomesta ei vain löydy oikein hyviä, en tykkää esimerkiksi Stockan omista yhtään. Laduree tai Pierre Hermee se olla pitää!;)
    Törmäsin blogiisi juuri ja tykkään kovasti, jään lukijaksi!:)

    VastaaPoista
  4. Stockan versioista en minäkään oikein pidä. Ne on turhan kuivakoita! Laduree on kyllä munkin ehdoton lemppari. ;) Ihana kuulla, että tykkäät! Tervetuloa <3

    VastaaPoista
  5. Ladureeta saa Tukholmastakin eli tilausta sinne meneville :).
    Mutta nuo Pirkan macaronsit on kyllä minusta yllättävän hyviä. Paljon parempia kuin Stockan.

    Onnea uudesta blogista, täällähän näyttää oikein kivalta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Piti vielä palata takaisin pyytämään, että ottaisit tuo robottivahvistusviestin pois. Niistä on todella vaikea saada selvää ja äskenkin sain vasta neljännen oikein :(.

      Poista
    2. Niinpäs muuten saakin! Voi kun se rantautuisi jonain päivänä tänne Suomeenkin. Pitää siis maistaa niitä Pirkan versioita kun muutama on jo niitä suositellut. :) Kiitos, kiva on taas kirjoitella! :)

      Ja muuten en ollut edes tajunnut, että käytössä on tuo robottivahvistus, itse en myöskään siitä pidä. Nyt sen pitäisi olla pois käytöstä. Kiva kun vinkkasit!

      Poista

Ihanaa kun kommentoit! :)