4/07/2014

Uusi lehtilaatikko


Tämä synkkä ja sateinen maanantai on ollut aika apea. Olenkin aamupäivän viettänyt järjestellen kotia kuntoon. Viikonloppuna sain vanhempieni pitämästä viinikellarista viinilaatikon. Ajattelin jo mielessäni hieman tummeman puisen väristä laatikkoa, mikä olisi tehty ennemmin laudoista ja joissa lautojen välissä olisi raot. Tiedättekö mitä tarkoitan? No, sainkin tuollaisen "arkkumallisen" vaaleaa puuta olevan kannellisen laatikon. Ei siis sellainen mitä alunperin pyysin ja mitä kotiimme ajattelin. Mutta mielestäni tuokin on oikein kiva! Ja itseasiassa kannellinen on vielä parempi, sillä lehdet saa tarvittaessa piiloon. Vaalean sävyinen puu on alkanut muutenkin miellytää silmääni viime aikoina. Mielestäni se on hurjan kaunis yhdistelmä juuri valkoisen kaverina. 

Aamupäivä olisi pitänyt pyhittää koulujutuille, mutta ajatus ei ole oikein pysynyt millään "kasassa". Suosiolla ajattelin tehdä tarvittavat jutut illalla, töiden jälkeen. Nyt olisikin vuorossa töihin lähtöä! Mitenköhän siellä menee, meillä kun oli lomaa koko viime viikko. Voi olla, että moni on vielä aika lomatunnelmissa.

2 kommenttia:

  1. Onpas kaunis laatikko, sopii vallan hyvin lehdille tuommoinen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laatikko on kyllä todella kätevä! :) Meillä on ennen ollut lehdet vaan kasattuna lattialle. Näyttää kauniilta myös niin, mutta kerää myös hirveästi pölyä.

      Poista

Ihanaa kun kommentoit! :)