10/23/2013

Tämän hetkinen sisustushaavelista

kuvat lainattu

Sisustuskärpänen on purrut syksyn tulle oikein kovaa ja aika paljon on tullut mietittyä kotiin uusia hankintoja. Kotimme on vuoden asumisen jälkeen aika valmis, mutta muutama asia on jäänyt hieman puolitiehen. Opiskelijana kaikkia haaveita ja tarpeita ei ihan samantien kotiuteta, siksi muutamia asioita olemme rauhassa miettineet ja pikkuhiljaa niitä hankkineet. Esimerkiksi työpöytä on ollut ostoslistalla jo aika kauan, mutta en ole enää niinkään varma pitäisikö sitä ollenkaan hankkia. En ehkä haluaisi sitä sijoittaa olohuoneeseen ja ylimääräistä työhuonetta on vaikea taikoa tyhjästä. Hmm. pitää hieman miettiä vielä.

Hankintalistaltani löytyy uusi matto makuuhuoneeseen ja Kodin 1:n Anno-sarjan matoista voisi sopivan löytää. Lähinnä olen miettinyt jotain mustavalkoista yksilöä. Anno-sarjan koristetyynynpäälliset ovat myöskin kauniita ja erityisesti iskin silmäni pellaivaisiin versioihin. Hayn About A Chair -tuoli miellyttää edelleen ja hankkisin sen varmaankin valkoisena, vaikka tuo kuvassakin näkyvä harmaa on hyvin kaunis. (Tuoli löytyy tällä hetkellä joululahjalistaltani.) Hayn DLM -pöytä toimisi loistavana yöpöytänä tai tarvittaessa mukautuisi moneen muuhunkin tilaan ja tarpeeseen. Harmi vain, ette poikaystäväni ole oikein lämmennyt kyseiselle pöydälle. Suostuttelu jatkukoon. ;)

Lisäksi makuuhuoneestamme puuttuu kokonaan verhot, joten verhotanko ja verhot ovat erittäin tarpeelliset ja näin ollen ovat varmasti hankintalistan kärkipäässä. Lisäksi olohuoneen seinät ovat aika tyhjät ja erääseen päätyseinään olen jo pidemmän aikaa miettinyt erilaisia tauluvaihtoehtoja. Sopivaa ei vain ole vielä löytynyt.
Tuoksukynttilöitä kaipailen myöskin lisää, niitä kun ei voi koskaan olla liikaa. :)

4 kommenttia:

  1. Kivoja juttuja listasit! Mikä siinä onkin, etteivät miehet vaan tajuu?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Voi kunpa noista saisi mahdollisimman monen kotiutettua. :) Se on kyllä aika kumma juttu muutes! ;) :D

      Poista

Ihanaa kun kommentoit! :)