10/18/2013

Suuntana mökki


Miten ihana tunne! Sain vihdoin raporttini valmiiksi (jota väänsin monta päivää) ja painoin juuri lähetys -nappia, joten tehtävä on viimeinkin suoritettu. :) Se ei ollut ollenkaan mikään itsestäänselvyys, sillä kyseinen tehtävä aiheutti monta kertaa stressiä ja harmaita hiuksia.
Lisäksi iloinen mieli johtuu siitä, että vihdoin on kauan odotettu viikonloppu ja juuri nyt otamme suunnaksi meidän mökin. Lähdemme viettämään rentoa viikonloppua kaveripariskuntien kera. Monta kertaa on ollut tarkoitus lähteä, mutta monen eri ihmisen aikataulut huomioon ottaen yhteinen viikonloppu on viivästynyt. Tällä hetkellä tuntuu siltä, että olen todellakin ansainnut hieman tavallisesta poikkeavan ja rennon viikonlopun, sillä viimeaikaiset kiireet ovat verottaneet jaksamistani.

Lisäksi rehellisesti sanottuna, olen ollut viime päivinä hieman alavireinen. Luin erästä tuttuni blogia ja se sai minut todella surulliseksi ja mietteliääksi. Miksi niin kamalia asioita käy niin ihanille ihmisille ja viattomille lapsille? Lisäksi selvästi käsittelen vielä omaa elämänmuutostani, joka aina silloin tällöin saa mieleni maahan. Vaikka oma nykyinen arki on oikein mieluisaa, en voi kieltää sitä, että joskus tietynlainen haikeus ja ikävä iskee minuun ja kovaa. Varsinkin näin kilpailukauden aloituksen kynnyksellä. On outoa, ettei ole perhosia vatsassa tulevien kilpailujen takia tai armottoman kovaa treeniä. Mutta ehkä se vain ottaa oman aikansa tottua aivan uudenlaiseen arkeen. 

Nyt kuitenkin suuntaan katseeni kohti leppoisaa mökkiviikonloppua. Tiedossa on hyvää ruokaa, ulkoilua, saunaa, viiniä ja tietysti niitä ystäviä. <3 Ja erityisesti hyvää mieltä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa kun kommentoit! :)