2/14/2014

Ei ihan mitkään Fiskarsit







Sain ihanalta serkultani lahjaksi Hayn sakset! Kauniit sakset voi jättää jopa esille, niitä ei tarvitse piilottaa keittiön laatikon uumeniin, toisin kuin Fiskarsin saksemme ovat ihan siellä perimmäisessä nurkassa. Lisäksi Hayn sakset ovat ihan superterävät, joten ajaa myös oikean asiansa ihan loisavasti! :) Olisikin kiva saada ne jotenkin kauniisti esille, mutta sopivaa paikkaa ei ihan ole löytynyt. Tässä kodissa työpöydälle ei ole järkevää paikkaa, muuten laittaisin ne aika varmasti työpöydälle kauniiseen kippoon. 

Sisustuslehti pino sen kuin kasvaa, ihan huomaamatta. Olen yrittänyt metsästää jotain kivaa lehtikoria tai laatikkoa, mutta sopivaa ei ole oikein löytynyt. Toisaalta ihan hyvin ne tuossa tasollakin menee, ainakin nyt toistaiseksi. Huomenna olisi tarkoitus (vihdoin!) suunnata sinne kangaskaupoille, jotta saisimme kotiin vihdoin ja viimein ne verhot. Makuuhuoneessa on yksi iso ikkuna, suoraan talon etupihalle, jossa parveilee joka arkiaamu kasapäin työmiehiä. Meillä kun on talonyhtiössä meneillään ihanaakin ihanampi putkiremppa. ;) Joten ne verhot olisivat todellakin aika ajankohtaiset! Vaatteiden vaihto kun on toisinaan aika hankalaa!



Vielä lopuksi toivottelen oikein ihanaa ystävänpäivää, me vietämme sitä laittamalla yhdessä ruokaa ja viettäen rentoa perjantai-iltaa, arjen kiireissä kun yhteistä aikaa ei juurikaan ole! <3 Aluksi suunnittelimme, että lähtisimme ulos syömään, mutta oma koti houkutteli enemmän. Olemme viettäneet koko viikon vanhempieni luona "hoitaen" pikkusiskoani ja koiraa, joten omassa kodissa on vaihteeksi oikein ihanaa olla. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa kun kommentoit! :)