8/22/2013

Syksyn värejä

 Olen tehnyt hieman inventaariota vaatekaapin tilanteesta tulevaa syksyä varten. Kokosin sängylleni muutamia lempivaatteitani, joita tiedän käyttäväni syksyn tullen erittäin paljon. Todellakin niitä perusvaatteita, joita on helppo yhdistellä ristiin rastiin, saaden aikaan erilaisia kokonaisuuksia. Vaatekaapistani löytyy hyvin klassisia juttuja, mitään kovin suuria trendivillityksiä ei kaapistani kyllä löydy, sillä harvemmin niihin mitenkään edes sytyn.

Tässä kurkistus syyslemppareihini:










Murrettuja sävyjä, niin beigeä kuin khakinvihreää, valkoista ja mustaa sekä hieman vaaleansinistä. Siinäpä ne päävärit taisivat ollakin. Farkut löytyvät myös, mutta etsinnässä olisi niiden lisäksi myös uudet yksilöt, muutamat kivat bongasinkin jo Zarasta. Kauluspaidat ovat simppeli ja helppo valinta, niin kouluun kuin vapaa-ajallekin. Kaksi ehdotonta tämän hetkistä suosikkia löytyy Ralph Laurenilta sekä Hilfigeriltä. Todella laadukkaita ja mukavia päällä. Suosikki paitulit taitavat tällä hetkellä olla uutukainen Massimo Dutin kaunis silkkipaita sekä Zaran valkoinen toppi, joka on myöskin aika uusi tulokas. Ne sopivat loistavasti bleiserin alle pidettäviksi, myös hieman viileämmälläkin säällä. Bleisereitä ja neuleita tulee pidettyä syksyllä todella paljon. Arkena suosin enemmän neuleita ja bleisereitä käytän usein sitten iltamenoissa. Neuleissa käytän mielelläni luonnonmateriaaleja kuten puuvillaa, mutta myös muutama viskoosineule löytyy omastakin vaatekaapista.
Syyskengät ovat sellaiset, jotka pitävät hyvin vettä, mutta ovat passelit myös kuivallakin kelillä. Tennareiden lisäksi syksyn tullen käytän Massimo Dutin ihania nahkaisia nilkkureita tai sadesäällä jalkaani sujahtaa Ted Bakerin kumisaappaat. Kumpparini olivat suuri pelastus viime syksyn vesisateissa! Kiva yksityiskohta saappaissa on neppari, jonka saa vaihdettua ihanaksi rusetiksi, jos kultainen nappi ei vaikka asuun sovikaan.
 Huiveista sen verran, että niitä en ihan hirveästi omista, mutta nekin mitä kaapistani löytyy ovat sitäkin mieluisampia. Mulberryn huivi löytyi viime talvena lähes päivittäin kaulastani, sillä se on aivan mielettömän pehmeä sekä mukava, eikä kutita yhtään tällaistä herkkäihoistakaan. Vähän lämpimämmällä säällä käytän monesti Louis Vuittonin beigeä huiviani, joka soveltuu myös hieman juhlallisempaan asuun. Haaveissa olisi kerryttää huivivarastoani yhdellä ihanalla yksilöllä, josta olen maininnut jo muutaman kerran myös täällä blogissa.
Viime syksyn ehdoton lempilaukkuni oli Marc Jacobsin Hiller Hobo ja uskon, että se löytyy olaltani myös tulevana syksynä. Uudehko Artsy taas soveltuu loistavasti koululaukuksi, joten sitä tulen käyttämään aivan varmasti tulevan syksyn aikana ihan kyllästymiseen asti.

Sellaisia syyslemppareita löytyy omasta vaatekaapistani. Mitä suosikkeja teidän kaapeista löytyy?

12 kommenttia:

  1. Todella inspiroiva postaus, kiitos ihanuus <3 Haluan myös toteuttaa tämän oman vaatekaappini osilta. :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todella ihana kuulla, kiitos paljon. <3 Ja joo, toteuta ihmeessä! Olisi mukava lukea muidenkin vaatekaapin lemppareista, joten innolla odotan, että toteutat tämän myös. :) Ihanaa viikonloppua!

      Poista
  2. Onpa ihania syysjuttuja! Kyllä noilla kelpaa tuota syksyä odotellakin :) Mä kaipailisin ehdottomasti tuollaista simppeliä kauluspaitaa ihan puhtaan valkoisena. Ja voi että en saa tuota LV:n shawlia kyllä ollenkaan mielestäni. Pitäisi varmaan piipahtaa itse liikeessä vähän mallailemassa värejä :) Voi olla, että sen jälkeen olisi kyllä melkoisen vaikea häipyä liikkeestä tyhjin käsin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Pauliina! :) Heh, joo noiden nilkkureiden korkkausta en millään malttaisi odottaa. ;) Mutta yritän silti nauttia vielä ballerinoista niin pitkään kuin mahdollista. Kannattaa katsastaa Hilfigeriltä, sieltä löytyy todella istuvia kauluaspaitoja. Myös Zarassa olen nähnyt muutaman kivan myös! :) Tuo shawl on ollut yksi käytetyin asusteeni ja monen vuoden jälkeenkin, tykkään siitä ihan hirmusesti, joten en voi muuta kuin vain suositella. :)

      Poista
  3. Voi kun kauniita kuvia ja ihanan inspiroiva postaus! Meillä käytiin aamulla liki raivohn vallassa vaatekaappi läpi ja kirpparille lensi vaatetta ja asustella enemmän kuin Kotinörtti olisi ikinä kuulemma uskonut! Aika tyhjälktä se kyllä sitten näyttikin...

    Onneksi noista tämän raivokohtauksen jälkeen puretuista ja yhteensä 60kg (2x matkalaukku ja 2x käsimatka) painaneista laukuista löytyi uutta vaatetta vaikka millä mitalla sinne kaapin puolelle. Ainoa syystarve oikeastaan on kunnon syyskengät, niitä kun eivät, kumppareita lukuunottamatta, kyllä osaa tuolla Brittien puolella tehdä.

    Kiitos myös ihanasta haasteesta, päätinkin siihen tarttua ja luulisin, että sunnuntaille saan sen myös toteutettua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Dahlia ja kiva jos tästä sai inspiraatiota! Oi, kuulostaa todella tehokkaalta. Ja siis mikä määrä tavaraa, vau! Syyskenkiä alkaa löytymään nyt jo joka kaupasta, joten toivottavasti löydät myös etsimäsi. :) Mukava kuulla, jään odottelemaan haasteeseen vastausta, niitä kun on aina todella kiva lukea. :) Mukavaa sunnuntaita!

      Poista
  4. On kyllä niin kauniita kuvia taas <3

    VastaaPoista
  5. Kylläpä löytyy ihania syksyisiä juttuja sinun vaatekaapistasi! ♥ Tuo Massimo Duttin silkkipaita on hurjan kaunis ja samoin myös tuo Ralphin valkoinen neule! Tästä sinun postauksesta tuli myös mieleeni, että vaatekaapistani puuttuu vielä khakin väriset housut! Ne on aivan must syksyksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! <3 Vielä ei noita kaikkia syksyisempiä vaatteita tarvitse, mutta oli kiva käydä läpi mitä sieltä vaatekaapista oikein löytyy. :) Ralphin neule on kyllä omakin suosikkini! Khakin väriset housut ovat kyllä aika must-juttu syksyllä! ;)

      Poista
  6. Oi miten ihanan näköinen syysgarderobi! Kovasti makuuni, voisi olla kuin suoraan omasta vaatekaapistani ;) Nuo nilkkurit ottaisin sinne myös mielelläni, omat ovat vielä etsinnän alla.

    Luin juuri myös aikaisemmasta postauksestasi, että olet aloittamassa opiskeluja! Täällä koetaan samoja fiiliksiä, samalla olo on sekä jännittynyt että innoissaan. Tsemppiä koulun penkille! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos kovasti Jonna! :) Heh, hauska kuulla, että uppoaa myös sinunkin makuusi. ;) Perusjutuilla saa kivoja kokonaisuuksia aikaan kun on vain oikeat elementit mistä rakentaa. Toivottavasti löydät omat nilkkurisi, niitä on kyllä jo kauppojen hyllyille kivasti tullutkin.
      Ihana kuulla, että joku muukin on samassa tilanteessa ja samoilla fiiliksillä! On kyllä aika jännää aikaa kun kaikki on vielä niin uutta. Kovasti tsemppiä myös sinne! Nautitaan opiskelusta. :)

      Poista

Ihanaa kun kommentoit! :)