5/21/2013

Parveke kesäkuntoon

Tällä viikolla olisi tarkoitus laittaa meidän parvekettamme kevät - ja kesäkuntoon. Meillä on iso, mutta todella kapea lasitettuparveke, joten se on hieman haastava sisustaa, ainakin minulle. Ajatuksena olisi ostaa jokin kiva pieni pöytä ja siihen kaksi tuolia. Ennestään meillä on parvekkeella puutarhasohva auringonottoon ja mukavaan oleskeluun. Aamukahvi olisi kuitenkin kiva nauttia pöydän äärellä. 

Tein pienen inspiraatiokollaasin parvekkeelle tarvitsemistamme asioista.


kuvat lainattu stockmaan / ikea


On kukkaa, mattoa, pöytäryhmää, tyynyjä, ruukkuja jne. Pienillä ja simppeleillä asioilla ajattelin parvekettamme ehostaa. Ajatuksena olisi kasvattaa myös yrttejä ja tomaatteja. Hmm. Saa nähdä pysyvätkö ne edes muutamaa viikkoa elossa. ;)


kuvat lainattu Alvhem

Haluan parvekkeelle rennon kesäisen tunnelman. Se saa olla jatke muulle asunnolle, sellainen kiva lisähuone, jonne voi juurikin mennä nauttimaan kupin kahvia tai ottamaan aurinkoa. Meillä on muuten kotona niin vaaleaa ja valkoista, että parveke saa olla vähän värikkäämpi. Värejä ajattelin tuoda lähinnä kasvien ja (pienissä määrin) tekstiilien avulla.

Ei muuta kun tuumasta toimeen siis!4 kommenttia:

 1. Mitä ihania inspiraatio kuvia! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että tykkäsit! Laitan sitten tännekin kuvia kun homma edistyy. :)

   Poista
 2. Ihania suunnitelmia sulla partsille! Tuo puinen ruukku kollaasissa on tosi kaunis.

  Meille on tulossa ikkunaremontti nyt kesällä, ja sen yhteydessä menee vaihtoon koko partsin ikkunaseinä. Eli ennen sitä ei paljoa kannata partsia ruveta laittelemaan ja mua harmittaa niin vietävästi, koska mitä enemmän muiden parvekepostauksia luen, sitä enemmän syyhyttäisi alkaa laittamaan omaakin... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Jep tuo puinen ruukku miellyttää kovasti myös omaakin silmää. :)

   Oioi, ei kyllä kannatakaa! Mutta nythän sulla on sit oikein hyvä tilaisuus ihan rauhassa miettiä, että miten parvekkeesi haluat laittaa. ;) Ei tuu ehkä niitä "äkkipäätösiä" lainkaan! :)

   Poista

Ihanaa kun kommentoit! :)